PRODUK BARU!!!

NAMSAHAZ Webhosting - Webhosting mampu milik untuk semua!

Saturday, July 28, 2012

Infinity Downline

Assalamualaikum. Infinity Downline dah banyak dalam fb sekarang. Mula2 ak nk join jgk, ye la sape xnak duit kalau dapat RM100 kalau sorang join kan? tapi, ak tengok masa tu mula2 infinity meletop pada tahun 2009/2010.

Perasaan ak memang betul2 nk join. tp, ak terfikir juga kalau cari2 orang lain dapat duit atas angin jer la. Pastu ak cari hukum2 masuk benda ni. Mula-mula ak jumpa di Dr.Zaharuddin.net

Lepas baca kat situ, ak pon dh tak nak baca pasal infinity. tp hari2 orang post, ada yang tag ak. Banyak kali datang dugaan Infinity ni, datang balik rasa nk join. masa ak rasa nk join ni, ak ter
baca dalam 1 forum, tp dh lupa forum apa.. ni gambar yang ak save as..


Lepas ak baca yang ni, ak terbaca di fb ada orang yang post gambar ni..

jadi, skarang ak dh memang xnak join Infinity ni dan ak sedang komen2 di fb supaya orang jangan join. sebab mungkin orang akan menyesal kelak. kalau ada ibu/bapa yang buat benda ni, yang kesannya pada anaknya.. anaknya xbersalah sebab anak dilahirkan dalam keadaan fitrah dan suci. ibu bapa lah yang membentuk anaknya itu..

sekian.. Salam Ramadhan

No comments:

Post a Comment

KOMEN!!!